DuList IN

OBOŽAVATELJI PRESRETNI Od danas se u kinima gleda ‘Fan’ i Shah Rukh Khan!

OBOŽAVATELJI PRESRETNI Od danas se u kinima gleda 'Fan' i Shah Rukh Khan!

Od danas, film Fan je u kinima diljem svijeta! Indijski triler, sniman i u Dubrovniku, probudio je zanimanje javnosti kada je avljeno kako u Dubrovnik, u glavnoj ulozi – kao Gaurav, stiže Shah Rukh Khan.

Uz njega glume Shriya Pilgaonkar, Waluscha de Sousa, Shriya Pilgaonkar, Deepika Amin kao Gauravova majka, Yogendra Tiku kao Gauravov otac, te Sayani Gupta.

O tome koliko Indijci, ali i ostali ljubitelji ovakve kinematografije, jedva čekaju vidjeti film, svjedoči i ‘frame’ na Facebooku, FirstDayFan, u kojem obožavatelji mogu na svoju profilnu fotografiju staviti okvir te tako pokazati koliki su ljubitelji filma i ‘King Khana’, kako često kažu za Rukh Khana.

Inače, za produkciju filma zadužena je kuća Yash Raj Films (YRF), a hrvatski partner je Formula Film. Produkcija je za snimanje u Hrvatskoj angažirala više od 600 statista, a za ukupno devet dana snimanja u Hrvatskoj, Yash Raj Films potrošio je oko 1,1 milijun eura (8,6 milijuna kuna), prema navodima tijekom snimanja.

Projekt se realizira kroz mjere poticaja Hrvatskog audiovizualnog centra, koje od uvođenja 2012. do danas svake godine ostvaruju stopu rasta od gotovo 100 posto potrošnje međunarodnih produkcija. Nakon uspješnog privlačenja europskih i američkih produkcija, mjere su u Hrvatsku dovele i veliku bolivudsku produkciju, što Hrvatskoj otvara put prema velikom indijskom tržištu.

Prisjetite se snimanja u priloženoj fotogaleriji!

Pročitajte još

[VIDEO] PREDVIĐA JOJ SE OSCAR Izašao je trailer za film s Kate Winslet sniman u Kuparima!

Dulist

[FOTO] Sjajni uspjesi dubrovačkih plesača na natjecanju u Splitu

Dulist

IVANA MAROVIĆ IZ TAJLANDA ‘Jela sam škorpione, a otrovala se piletinom’

Dulist