DuList IN

TOMI, KREŠO I MIRAN Upoznajte trojac iza projekta ‘Tišina molim!’

TOMI, KREŠO I MIRAN Upoznajte trojac iza projekta 'Tišina molim!'

Od ovog četvrtka, 14. travnja, Dubrovnik će ponovo biti filmska kulisa. No, ne za Star Wars, pa ni za seriju Game of Thrones, već za sjećanje i retrospektivu filmova koji su u Dubrovniku snimljeni desetljećima prije njih…

Počinje festival ‘Tišina molim! Film i Grad se vole…’ u organizaciji Kulturne udruge Aster i u suorganizaciji Kinematografa Dubrovnik. Iza festivala kriju se tri mlada lica – Miran, Krešo i Tomi, odnosno Krešimir Glavinić, Tomislav Tepšić i Miran Dilberović. Svi su iz grada, svi vole film i svi su imali sreće zadnjih nekoliko godina raditi na filmu, u bilo kojem smislu. Krešo je završio Filozofski fakultet, no film mu je cijelo vrijeme ‘u krvi’ i pokušava pisati različite scenarije, Tomi se bavi produkcijom, lokacijama i slično, dok je Miran završio Likovnu akademiju i animira, odnosno radi animirane filmove.

Ususret festivalu, otkrili su nam kako se rodila ideja za njega, gdje su sve ‘kopali’, tko im je pomogao… A to sve možete čitati u tiskanom izdanju DuLista, koji je od srijede na kioscima.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist