DuList INDuList PROMO

EKSKLUZIVNO U OPTICI VAN GOGH Nova kolekcija sunčanih naočala Vere Wang

VAN GOGH slika

Svaka djevojka sanja da će jednog dana koračati ka oltaru u vjenčanici Vere Wang, poput Charlotte York, u popularnoj seriji „Sex and the City“. A, sada je prilika živjeti san uz super look, te izabrati Vera Wang sunčane naočale.

Vera Wang je postala planetarno popularna i među hollywoodskim zvijezdama najtraženija dizajnerica svečanih toaleta. Kao i svako veliko ime svjetske mode, ni Vera Wang se nije limitirala samo na svečane toalete, pa je portfolio proizvoda sa svojim potpisom oplemenila sa dodatcima potrebnim modernoj, samouvjerenoj i slobodnoj ženi: parfemima, nakitom te naočalama.

Naočale s potpisom Vere Wang, simbol su individualnosti i snage žene koja ih nosi.
Novu kolekciju sunčanih naočala ove modne dizajnerice možete ekskluzivno naći u mreži optika Van Gogh. Nemojte više čekati; pregledajte našu fotogaleriju i odaberite model koji odgovara Vašoj osobnosti i modnom izrčaju.

Modeli sunčanih naočala inspirirani su bezvremenskim klasicima koji udišu dašak svježine u konvenciolani, tradiocionalni stil poslovnih žena srednjih godina, kao i slobodniji, ekstravagantiji modeli za mlađe žene, koje grade svoj stil, prkoseći ukalupljenim normama.

Sunačne naočale Vera Wang kao modni dodatak, osim zaštite od sunca, pružaju osjećaj profinjenosti, te ostavljaju za Veru Wang specifičan trag atraktivnosti, unikatnosti i zavodljivost. Decentno se ističu iz gomile te su u očima promatrača izuzetne.

Pročitajte još

PRVI PLJESAK Najljepši glas Konavla je Marieta Milas!

Dulist

STUDENAC PODRŽAO PROGRAM GLOBE Najavljuju donaciju udrugama koje brinu o podzemnim vodama

Dulist

[FOTO] PUN GRAD TURISTA Điravaju, razgledavaju, fotografiraju se

Dulist