Politika

Nova stranka na tržištu

Nova stranka na tržištu

– Stranka penzionera je stranka za sigurnu penziju – navodi se u priopćenju novoosnovane Stranke penzionera kojeg potpisuje glasnogovornik Rajko Pilić.

– U ime novoosnovane Stranke penzionera, želimo obavijestiti javnost, a posebno penzionere, da smo zgroženi sa događanjima na političkoj sceni. Kao obični i mali ljudi koji žive i ovise o mizernim penzijama, prisiljeni smo politički djelovati kako bi zaštitili svoju sve neizvjesniju budućnost – navodi se u priopćenju.

Pilić objašnjava kako s jedne strane stoje HSU i koalicija SDP-a koja prijeti s MMF-om i smanjenjem mirovina, a s druge strane „neki lažni umirovljenici koji djeluju samo kao politički konvertiti po nalogu starijeg brata“.

Iz Stranke penzionera najavljuju kako na predstojeće izbore neće izaći „da bi se pojedinci uhljebili u Saboru“, već će politički djelovati i podržati one koji će „svim običnim, malim i poštenim penzionerima jamčiti stabilnu i sigurnu penziju koju su zaslužili“.

– Zbog toga pozivamo sve penzionere da dobro razmisle kome će dati svoj glas jer o ovim izborima ovisi naša sudbina i kvaliteta života – upozorava u priopćenju glasnogovornik Stranke penzionera Rajko Pilić.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist