Koronavirus u Hrvatskoj

NOVA PREPORUKA STOŽERA Ništa od povratka u školske klupe, nastava na daljinu do 14. ožujka

Nastava u svim osnovnim i srednjim školama u Dubrovniku, Župi dubrovačkoj i Konavlima i idućeg će se tjedna odvijati po modelu C, odnosno na daljinu. Naime, kako nam je potvrdio načelnik Stožera civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije Joško Cebalo, na temelju preporuke Zavoda za javno zdravstvo DNŽ, donesena je odluka da se preporučuje osnivačima škola, dakle Dubrovačko-neretvanskoj županiji i Gradu Dubrovniku da se nastava i sljedeći tjedan odivja po već spomenutom modelu. Iz preporuke su i dalje izdvojeni učenici završnih razreda srednjih škola.

-Konačna odluka je na ravnateljima škola, ali do sad su uvijek prihvaćali preporuku – rekao nam je Cebalo.

Nastava na daljinu tako će se za sad odvijati do 14. ožujka, a daljnje odluke donosit će se sukladno epidemiološkom stanju, kao i do sad.

Inače, na području Župe i Konavala zatvoreni su i dječji vrtići, a i u samome Gradu Dubrovniku je nekoliko odgojnih skupina zatvoreno zbog mjera samoizolacije. No, odluka o zatvaranju vrtića, govori nam Cebalo, prepuštena je jedinicama lokalne samouprave, koji odluke koordiniraju s epidemiolozima.

Pročitajte još

U Hrvatskoj 3.258 novih slučajeva koronavirusa, preminulo je 17 osoba

Dulist

U županiji 112 novooboljelih, hospitalizirano 27 osoba

Dulist

Objavljena nova koronakarta, naša obala i dalje je u ‘crvenom’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija