DuList INUrednički izbor

NOVA PJEVAČICA Silente s Larom Viktorijom nastupa na Porinu

NOVA PJEVAČICA Silente s Larom Viktorijom nastupa na Porinu

Lara Viktorija Ilić nova je pjevačica u bendu Silente. Samo dan nakon što su objavili kako ih napušta pjevačica Doris Kosović, bend je sa svojim pratiteljima podijelio riječ više o novom vokalu. Prvi put će se Larom Viktorijom nastupiti već ovog petka na dodjeli glazbene nagrade Porin.

-Potraga za osobom koja će s nama nastaviti ono što smo započeli traje već neko vrijeme. Ovim putem bismo htjeli zahvaliti svim dragim curama koje su dolazile na audicije i pjevale Silente. Čuli smo nevjerojatnih glasova, ali to je više bila potraga za srodnom dušom punom volje i ljubavi prema onome što Silente želi i mora još jako dugo raditi. Nije upitno bi li Lara Viktorija napravila karijeru i bez nas, ali draže nam je ipak ovako. S malo iskustva i njenim talentom vjerujemo da ćemo napraviti sjajnu muziku i puno dobrih uspomena, ali samo ako je vi primite u svoja srca kao što mi u svoja. Ovo je ipak Silente familija i mi sviramo zbog trenutaka koji spajaju bend i publiku – napisali su.

-Potrudit ćemo se da vam je sljedećih dana što bolje predstavimo. Prvi javni nastup je u petak uživo na dodjeli glazbenih nagrada Porin, a prvi koncert je 1. svibnja u Makarskoj. Novu pjesmu smo već snimili, a cijeli bend je trenutačno u Zagrebu na snimanju spota koji stiže ubrzo. Navijajte za nas jer vaši smo i kad nismo. Hvala svima na ljubavi koju šaljete i Doris i nama. Razumijemo sve komentare, ovo nisu male stvari i podrška koju nam šaljete znači više no što možete zamisliti. Voli vas puno neobranjivi Silente – istaknuli su.

Photo by @milizg

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad