DuList IN

FOTO/VIDEO Vremešni limeni ljepotani u Stonu

Nedjelja je bila kao stvorena za prvi Oldtimer Rally Ston na Pelješcu u organizaciji Oldtimer kluba Dubrovnik i pod pokroviteljstvom Općine Ston. Rally povijesnih vozila bio je ukupne duljine oko 50 kilometara i promotivnog je karaktera s ciljem afirmacije Pelješca kao atraktivne auto-destinacije.

Rally se održavao na javnim prometnicama uz poštivanje prometnih pravila. Start je bio u 10 sati s odmorišta Komarna na kopnenoj strani Pelješkog mosta, odakle je više od sedamdeset posada odvelo prvu etapu do Putnikovića gdje su posjetili Dom vinarske tradicije.

Druga etapa počela je u 12 sati i vodila je preko nove pelješke ceste, tek otvorenom obilaznicom Stona do čvora Zaton Doli, odakle su se sudionici preko Zamasline vratili u Ston. Automobili su izloženi na Placi u Stonu do 15 sati. Skup će završiti podjelom priznanja u Tvrđavi Kaštio.

Cilj organizatora je učiniti ovu manifestaciju tradicionalnom i uzdići je s promotivnog na natjecateljski rang u idućim godinama, sukladno pravilima Hrvatskog oldtimer saveza.

Podršku rallyju su uz Općinu Ston pružili Poljoprivredna zadruga Putnikovići, Hrvatske ceste i Društvo prijatelja dubrovačke starine.

Pročitajte još

Film koji je spojio mladog turista iz Libanona, dvadesetak ljudi iz Grada, Jugove plivaće gaćice i Pelješki most!

Dulist

REDOVI NA ULAZU U REVELIN Svi su željeli poslušati set EDX-a!

Dulist

[FOTOGALERIJA S BANJA] Sve već miriše na ljeto…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija