Grad

NOVA OGRADA, MREŽICE… Završena obnova igrališta u Čokolinu

Nastavljajući radove na rekonstrukciji sportskih i dječjih igrališta, Grad Dubrovnik završio je obnovu sportskog terena u Čokolinu, gdje su izvedeni popravci i zamjena dotrajalih dijelova.

Na dvije košarkaške konstrukcije s obručem obavljeni su radovi bojanja kao i zamjena mrežica. Uklonjena je stara oštećena ogradna konstrukcija sa žičanim pletivom prema boćarskom terenu, prošireni betonski temelji za novu ogradnu konstrukciju te postavljena nova pocinčana ogradna konstrukcija sa žičanim pletivom, koja je u odnosu na staru povećana u visinu za dva metra.

Troškovi ovih radova iznose 18.230 kuna. Ujedno su, u sklopu održavanja, obojani i stupovi javne rasvjete u okviru igrališta.

U tijeku su i radovi na obnovi sportskog terena na Mrčevu, a slijedi popravak sprava na dva dječja igrališta i košarkaškom terenu u Zatonu, te uređenje sportskog terena na Ilijinoj Glavici.

Pročitajte još

ZBOG VISOKE POTRAŽNJE Aeroflot u kolovozu uvodi širokotrupce na liniji za Dubrovnik

Dulist

FOTO Gužve oko Grada, neizbježan je bio prometni redar na Pilama

Dulist

Frano Luetić još šest mjeseci na čelu Zračne luke Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija