PolitikaUrednički izbor

NAKON SASTANKA Ništa od koalicije HDZ-a i DUSTRA-e

NAKON SASTANKA Ništa od koalicije HDZ-a i DUSTRA-e

Dubrovačka stranka – DUSTRA na lokalne izbore u svibnju ove godine izlazi samostalno. Potvrdio nam je to čelnik stranke Željko Raguž, koji je već ranije za DuList izjavio kako je malo vjerojatno kako će na izbore izaći u koaliciji, a kad bi do toga i došlo nitko drugi ne bi dolazio u obzir osim sadašnjeg koalicijskog partnera, HDZ-a. Sastanak na temu izbora Raguž je i jučer obavio s čelnikom HDZ-a Matom Frankovićem, koji mu je navodno ponudio dva prolazna mjesta na zajedničkoj listi. No, od koalicije ništa.

-Nismo samo jučer razgovarali. Razgovaramo dugo i više informativnog karaktera. I ranije sam govorio, a sad je sigurno kako na izbore i na županijskoj i na gradskoj razini izlazimo samostalno – rekao je Raguž.

Demantirao je informaciju kako mu je Franković ponudio dva prolazna mjesta na zajedničkoj listi, koja je odbio.

-Nije. Nismo uopće došli do priče o mjestima već smo cijelo vrijeme zapravo govorili kako i jedni i drugi izlazimo sami na izbore. Nije to bio nikakav sudbonosni razgovor, protekao je u ugodnom ozračju kakav je bio i cijelo ovo vrijeme. Ništa se spektakularno nije dogodilo što nismo znali i prije. Trebalo se zapravo dogoditi čudo da idemo s nekim u koaliciju jer članstvo DUSTRA-e od početka želi ići samostalno – rekao je.

O kandidatima još ne želi govoriti. S imenima sigurno neće izlaziti do Feste sv. Vlaha.

Pročitajte još

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

[PODCAST S BARBAROM] Goran Milić: Slijedi What’s up Japan, a što mu je ‘tiha patnja’?

Barbara Đurasović

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist