Grad

NAKON 11 GODINA Dubrovnik postaje ‘homeport’ Thompsonu

NAKON 11 GODINA Dubrovnik postaje 'homeport' Thompsonu

Povodom pozicioniranja luke Dubrovnik za luku ukrcaja i iskrcaja za brod Thompson Celebration na ljeto 2015. godine, danas je održana konferencija za novinare.

Kako je istaknuto na pressici važnost takvog pozicioniranja leži u činjenici da se na takav način produžava boravak turista u destinaciji, a ovo je prvi put nakon 2003. godine da je Dubrovnik postao tzv. homeport za brod ove veličine.
-Ovo smo konačno dočekali i prvi put nakon 2003. godine stvorili su se infrastrukturni uvjeti za ovakvo nešto – rekao je prvi čovjek Gulliver travela Goran Hrnić.
-Dolazimo ovdje već pet godina i zadovoljstvo naših gostiju je uvijek izvrsno. Imamo brodove i drugim dijelovima Mediterana, ali Dubrovnik je kao odredište najpopularniji među našim kupcima – rekao je genaralni direktor Thompson Cruiesesa Neil Duncan.
Na konferenciji su svoje zadovoljstvo izrazili i predstavnici Zračne luke Dubrovnik i ministarstva turizma, direktorica TZ Grada Dubrovnika Romana Vlašić te gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić.

Pročitajte još

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

[FOTO] ‘HRVATSKA SLOBODA NIJE DOŠLA PREKO NOĆI’ 33. obljetnica osnutka Specijalne jedinice policije Grof

Dulist