Aktualno

Nadzorni odbor “koči” prodaju

– Dala sam ostavku i to je sve što imam za reći –izjavila je za duList Patricija Mage Vidak, članica Nadzornog odbora Vrtlar d.o.o. na upit o stanju u toj komunalnoj tvrtci.

Zašto je odluka o prodaji Vrtlarovog zemljišta u Solitudu „zapela“ na Nadzornom odboru?

Članovi Nadzornog odbora Mage Vidak, iz kvote Nezavisne liste Pera Vićana, te Boško Skaramuca, iz kvote SDP-a, navodno su se usprotivili prodaji zemljišta u Solitudu na kojem je planirana izgradnja stanova za vaterpoliste. Budući da upravo Nadzorni odbor daje suglasnost na prodaju, jasno je da se protivljenjem dvaju članova cijeli posao odužuje.

Valja podsjetiti kako je riječ o dvije parcele, od kojih je manja (226 metara kvadratnih) smještena u obuhvatu građevinskog područja i prodavala se po početnoj minimalnoj cijeni od 172 tisuće kuna, a veća (površine 584 metara kvadratnih) zaštićena zelena površina, prodavana po početnoj minimalnoj cijeni od 143 tisuće kuna. Vrtlar ih već duže vrijeme nastoji prodati, a zarađena sredstva bi namjenski bila uložena u nabavu opreme potrebne poduzeću.

Skupština Društva očekuje se 22. studenog, kada se očekuje odluka o opozivu Skaramuce i ostavci Mage Vidak.

– Nemam službenih saznanja, niti sam sudjelovao u pripremi skupštine – rekao je za duList zamjenik gradonačelnika Niko Šalja te dodao kako je odluka u vezi razrješenja u Nadzornom odboru na predstavniku većinskog vlasnika, gradonačelniku Andru Vlahušiću te Olgi Muratti, predsjednici dubrovačkog SDP-a, čiji član Nadzornog odbora Skaramuca prodaju dovodi u pitanje.

Pročitajte još

RADOVI ELEKTROJUGA Provjerite tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

POKAŽIMO JOŠ JEDNOM VELIKO SRCE Omogućimo Ivani fizikalnu terapiju u Selcu

Dulist

POČINJE DRUGA FAZA POPISA Kako prepoznati popisivače?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija