Aktualno

Zimska ponuda Dubrovnika u Londonu

 Na svjetskom turističkom sajmu WTM u Londonu koji se organizira od 7. do 10. studenog, u okviru predstavljanja hrvatske turističke ponude predstavljena je turistička ponuda grada Dubrovnika.

I to turoperatorima, koji su iskazali interes za postavljanjem programa u zimskom razdoblju za Dubrovnik.
Uz cjelogodišnju izravnu avio-liniju iz Londona prema Dubrovniku britanskog zračnog prijevoznika British Airways, za 2012. najavljuje se zimski let Croatia Airlines-a s glavne zračne luke Heathrow dva puta tjedno.
 
– Britanski turoperatori izdaju svoje brošure sa zimskim ponudama u svibnju i  sigurni smo da će u njima ponuditi vikend – odmore u našem gradu. Cilj nam je promijeniti percepciju Dubrovnika kao odredišta za ljetni odmor – istaknula je predsjednica Destinacijskog menadžmenta grada Dubrovnika Pave Župan Rusković nakon obavljenih prezentacija u Londonu.
 
Neposredno prije sajma WTM u Londonu je krenula i zajednička promotivna kampanja turističkih zajednica Dubrovačko – neretvanske županije i grada Dubrovnika u tiskanim medijima i na karakterističnim double -decker autobusima, koji se mogu susresti po londonskim ulicama. Dubrovnik je za britanske goste koji su posljednjih godina stalno na vrhu liste posjetitelja Dubrovnika, najpoznatije odredište u Hrvatskoj.

Cilj prezentacije zimske turističke ponude bio je ponuditi britanskoj publici zainteresiranoj za kulturne sadržaje doživljaj grada, njegovih znamenitosti i kulturnih događanja u mirnijem dijelu godine.
 
Predstavljanje hrvatske turističke ponude završava danas u Londonu, gdje je novi moderni vizualno iznimno atraktivan štand HTZ –a naišao na odobravanje hrvatskih turističkih djelatnika među kojima su najbrojniji bili turistički djelatnici iz Dubrovnika, javljaju iz Ureda za odnose s javnošću TZ grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Vodovod savjetuje: Kako zaštititi vodomjere i instalacije od smrzavanja?

Dulist

DOJMOVI VJERNIKA NAKON REĐENJA ‘Prožimaju nas posebni osjećaji. Od biskupa očekujemo da nam bude pravi pastir’

Dulist

Danas se zaređuje novi dubrovački biskup mons. Roko Glasnović

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija