Županija

MJERE DO 11. TRAVNJA Dječji vrtić Župa dubrovačka i dalje ne otvara svoja vrata

MJERE DO 11. TRAVNJA Dječji vrtić Župa dubrovačka i dalje ne otvara svoja vrata

Dječji vrtić Župa dubrovačka svoja vrata neće otvoriti ni u nadolazećem tjednu. Naime, kako se navodi na stranicama Općine, sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i konzultacijama sa Stožerom civilne zaštite Dubrovačko-neretvanske županije te Zavodom za javno zdravstvo, dosadašnje mjere koje se odnose na rad Dječjeg vrtića Župa dubrovačka i Općine Župa dubrovačka produžuju do 11. travnja 2021. godine.

Ovisno o razvoju epidemiološke situacije, najkasnije do petka, 9. travnja 2021. godine, obavijestit će se roditelji i građani o ukidanju ili eventualnom nastavku ovih mjera.

-Vezano za rad Dječjeg vrtića, napominjemo da je ostavljena mogućnost da djeca koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće mogu doći u vrtić ali se apelira na roditelje da ako je to ikako moguće ostave djecu u svojim domovima obzirom da se isto pokazalo kao učinkovita mjera u suzbijanju epidemije koronavirusa. Molimo sve roditelje djece koja zaista nemaju mogućnosti ostaviti djecu kod kuće, da i dalje, na broj telefona: 020/485-029 ili na email: vrtic.zupa@gmail.com, do 15.00h, jave ukoliko imaju potrebu dovesti dijete u dječji vrtić. Dežurstvo za djecu koja zaista nemaju mogućnost ostati kod kuće organizirano je u glavnoj zgradi Dječjeg vrtića Župa dubrovačka. Apeliramo na građane da se ponašaju odgovorno te se pridržavaju uputa i preporuka nadležnih javno-zdravstvenih tijela. Sve najnovije takve informacije dostupne su i na web stranici Dječjeg vrtića i Općine Župa dubrovačka gdje se redovito ažuriraju – navode iz Župe dubrovačke.

Pročitajte još

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist