Politika

MATO FRANKOVIĆ: Nemam namjeru pregovarati i razgovarati s Vlahušićem. Službene većine u Gradskom vijeću – nema!

MATO FRANKOVIĆ: Nemam namjeru pregovarati i razgovarati s Vlahušićem. Službene većine u Gradskom vijeću - nema!

S Androm Vlahušićem nemam namjeru pregovarati, razgovarati i ići u bilo kakve koalicije – poručio je s Kalamote gradonačelnik Mato Franković, odgovarajući na pitanje medija oko navodne suradnje s bivšim gradonačelnikom.
-U posljednje četiri godine kad bih ga susreo on bi ili spustio pogled ili bi okrenuo glavu. Nekoliko sam mu se puta pristojno pokušao javiti jer se radi o bivšem gradonačelniku Dubrovnika, no on me je ignorirao te smo se prestali javljati. Prvu komunikaciju koju smo uspostavili, osim one na sučeljavanjima, bila je nakon završetka sjednice Gradskog vijeća, gdje mi je pružio ruku i čestitao na izbornim rezultatima. I to je bilo to, nikakvu drugu komunikaciju nemamo – izjavio je Franković.
Naglasio je kako će prihvatiti njegove sugestije na projekte ili odluke o kojima se bude raspravljalo na Gradskom vijeću ako ih bude imao i ako budu dobre i pozitivne.
-Svaki dobronamjerni prijedlog svakog vijećnika ćemo prihvaćati jer nam je cilj povećanje kvalitete života svih naših sugrađana. Na takav način će funkcionirati ovo Gradsko vijeće, duboko sam uvjeren, iduće četiri godine. Ako kojim slučajem ne budu gradski vijećnici zadovoljni s predloženim dokumentima, oni iste te dokumente mogu srušiti, preglasati, jer službene većine u Gradskom vijeću nema – kategorično je rekao gradonačelnik.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist