Aktualno

Mato Butijer uložio žalbu na odabir najboljeg ponuditelja za rekonstrukciju place u Gružu

Tvrtka Alfaplan građenje d.o.o. uložila je žalbu na odabir najpovoljnijeg izvođača za rekonstrukciju place u Gružu, zajednice ponuditelja Magnum Supra i Elektrocentar Petek, potvrdio nam je to direktor ove tvrtke Mato Butijer. Kako je istaknuo, razlozi su tehničke prirode.

-Žalili smo se na dokumentaciju koju je predala odabrana zajednica ponuditelja. Inače, žalbeni rok je 12. lipnja, mi smo žalbu predali ovog petka, dva dana prije, jer je 12. lipnja nedjelja. A, rok valjanosti svih ponuda je 15. lipnja. To znači da bi Sanitat odmah u ponedjeljak trebao od svih ponuditelja zatražiti produljenje valjanosti ponuda, odnosno produljenje jamstva za valjanost ponuda kako bi održali natječaj na životu – istaknuo je Butijer.

Poslali smo upit Sanitatu hoće li u ponedjeljak doista zatražiti produljenje roka valjanosti ponuda te ćemo njihov odgovor objaviti čim ga zaprimimo.

Inače, Sanitat Dubrovnik kao najpovoljnijeg ponuditelja za rekonstrukciju Place u Gružu izabrao je ponudu zajednice ponuditelja Magnum Supra d.o.o. i Elektrocentar Petek d.o.o., doznaje DuList, a riječ je o višoj ponudi koja iznosi 14.787.123,63 kune bez PDV-a, odnosno s PDV-om 18.483.904,53 kune. Ponudu je još dala i dubrovačka tvrtka Alfaplan građenje d.o.o., koja je placu planirala graditi za 13.596.662,60 kuna bez PDV-a, odnosno za 16.995.828,25 kuna s PDV-om. Procijenjena vrijednost radova je, podsjetimo, iznosila 18,5 milijuna kuna bez PDV-a. Javno otvaranje ponuda obavljeno je 15. ožujka. Kako je i istaknuto u odluci o odabiru najboljeg ponuditelja, žalbeni rok traje 10 dana, odnosno do 12. lipnja te je tvrtka Alfaplan građenje po tome svoju žalbu uložila unutar zadanog roka.

Pročitajte još

[FOTO] VELIKI I MALI NA NOĆI ISTRAŽIVAČA Kako se crveni luk koristi u laboratoriju?

Dulist

[FOTO/VIDEO] POLOŽENI VIJENCI NA SRĐU ‘Obilježavamo važan, tragičan dan naše povijesti’

Dulist

[FOTO/VIDEO] MOJOJ LIJEPOJ ZEMLJI HRVATSKOJ Pogledajte emotivne izvedbe naših najmlađih

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija