DuList IN

Marijo Curić je Chef godine, a ‘Restaurant 360’ najbolji restoran!

c marijo curic007

Chef kuhinje u ‘Restarurant 360 Dubrovnik’ dobio je prestižnu titulu Chefa godine 2023′ u šestom izdanju međunarodnog vodiča Gault&Millau Croatia.

Također, u kategoriji najboljih restorana, s osvojene 4 toke slavili su Restaurant 360 Dubrovnik iz Dubrovnika i chef Marijo Curić, kao i restoran Cap Aureo i chef Jeffrey Vella, Monte Restaurant Rovinj iz Rovinja i chef Danijel Đekić, zagrebački NAV Restaurant chefa Tvrtka Šakote, restoran Nebo Restaurant & Lounge by Deni Srdoč chefa Denija Srdoča iz Rijeke, šibenski Pelegrini Restaurant Sibenik chefa Rudolfa Štefana, restoran NOEL iz Zagreba i chef Bruno Vokal, te restoran Zinfandel’s hotela Esplanade u Zagrebu i chef Ana Grgić Tomić.

gault millau

Priznanja su dodijeljena u utorak u Zagrebu, u hotelu Esplanade. Veliki Chef sutrašnjice je Saša Began (Foša restaurant – Official site) i Aleksandar Grubić (Restaurant Badi), Chef tradicijske kuhinjeTomica Đukić i Damir Josić (Restoran Vinarija Josić), Chef moderne tradicijske kuhinje Nenad Kukurin (Kukuriku Kastav), a mladi talent godine Katarina Vrenc (Sopal Fun Dining Bar) i Mate Sučić (Konoba Campanelo). Za zasluge u gastronomiji priznanje je dobio Zdravko Kalabrić, jedini hrvatski chef član udruge World Master Chefs, najbolji servis – Noel, a najbolji POP lokal – Slastičarnica u Prolazu.

Foto DuList / Gault&Millau

Pročitajte još

LJETNO KINO SLAVICA Premijera filma mladog dubrovačkog redatelja Franka Dujmića

Dulist

ZAVRŠEN PETI FESTIVAL Lopud još jednom potvrdio status otoka koji živi kroz umjetnost

Dulist

ANTE DROPULJIĆ Od sporta do restorana s Michelinovim zvjezdicama i kuhanja za slavne face!

Marijana Tadić