Politika

Marija Kisić Kamić opet na piku Vićanu

Pero Vićan i ove je godine na pik uzeo direktoricu Boninova, SDP-ovku Maritu Kisić Kamić. Zahvalu  sada već bivšeg veleposlanika SAD-a Jamesa Foleya ovom gradskom poduzeću Vićan je prozvao nulom.

Poručio je Kisić Kamić neka sukladno pozitivnim propisima RH, te praksi riješi problem oko donacije za obnovu kapelice na Boninovu.

– Pozdravite vi tog američkog ambasadora i recite mu da naše Boninovo uglavnom sahranjuje naše građane. To što je on pohvalio ravno je nuli – govorio je Vićan, a u obranu svoje strančke kolegice pokušala je stati predsjednica GV-a Olga Muratti. No, Vićan joj je odbrusio riječima 'pusti mene da ja govorim'.

– Mi ćemo podržati ovo izvješće, ali je tu to jedno pitanje koje se vuče s nekakvim konotacijama. U okivru i gabaritima zakona i dobre prakse riješite taj problem. Ne bih želio da mi kažete da ne postoji – rekao je Vićan, poručivši Muratti da je raspravljao kao vijećnik kako bi mogao, ako se ukaže potreba, raspravljati i u ime kluba.

Marija Kisić Kamić osvrnula se nakon zaključene rasprave samo o izjavi o Foleyu, a o kaplici će 'kad predsjednica Gradskog vijeća zakaše raspravu o toj temi'.

To baš i nije bilo po volji Vićanu, koji zbog zaključene rasparave nije mogao odgovoriti direktorici no nije joj mogao replicirati.

Pročitajte još

Plenković: ‘Nije dobro donositi velike odluke kad je jugo’, Milanović: ‘Kad puše jugo, miš se sakrije u rupu…’

Dulist

VLAHUŠIĆ O REBALANSU PRORAČUNA Vrijeme kredita je prošlo, živimo od rada i imovine!

Dulist

HDZ OBJAVIO REZULTATE Evo koliko su glasova dobili Franković i zamjenici na unutarstranačkim izborima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija