Politika

Što vam smeta u Gradu? Andrić: Gradonačelnik

Što vam smeta u Gradu? Andrić: Gradonačelnik

Vijećnica Marija Delija provela je neslužbeno istraživanje među posjetiteljima Dubrovnika pitavši ih što im se u Dubrovniku ne sviđa.

– Gradonačelnik – doviknuo je iz klupe vijećnik HDZ-a Teo Andrić, na što ga je opomenula Olga Muratti.

Delija je, naime, došla do spoznaje kako posjetitelje muči neuređenost naših parkova, ali i što pojedine ulice nisu prohodne od nepokošenog raslinja, neuređenih živica… Sve se to u suradnji Vrtlara i komunalnih redara, mišljenja je Delija, može i mora riješiti.

Vijećnika Marinka Vlahinića zanimalo je kakva je vizija direktora Tonija Miloslavića za iduću godinu, budući da je Vrtlar imao lani dobit samo zahvaljujući prodaji nekretnina. A što kad nema nekretnina za prodaju, zanimalo je Vlahinića

Potrebu da objašnjenjem situacije u Vrtlaru imao je gradonačelnik Vlahušić.
– Sjetite se Vrtlara na početku mandata sa štrajkovima, neisplatom plaća, aferama… Dug koji je nastao zbog prodaje uljare na Šipanu je anuliran, vratili smo zahvaljujući Vrtlaru dug prema VK Jugu star godinama, Vrtlar je bio tvrtka za koju se nije znalo ni što radi. A danas Vrtlar ima 10 do 12 milijuna kuna javne nabave za uređenje javnih površina – govorio je Vlahušić, naglašavajući kako Vrtlar danas više nije problematična tvrtka kakva je bila ima tri godine.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist