Aktualno

LUKA ŠULIĆ UOČI SVEČANOSTI NA PELJEŠKOM MOSTU Odgusta sam se odazvao pozivu da s DSO-om odsviram ‘Galeb i ja’

Svjetski poznati violončelist Luka Šulić s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom će na svečanosti otvorenja Pelješkog mosta zasvirati Oliverovu pjesmu ‘Galeb i ja’. Luku smo zatekli u Komarni tijekom posljednjih priprema za večerašnji nastup i pitali ga kakav je osjećaj nastupiti na večerašnjoj svečanosti, na otvorenju mosta koji konačno spaja Hrvatsku.
-Super je osjećaj pogotovo jer su moji su korijeni iz Dubrovnika. Ovo ljeto provodim u Jelsi pa mi je mi je blizu bilo tu doći. Ovo je velika stvar za cijelu Hrvatsku, pogotovo za jug. Odgusta sam se odazvao pozivu, drago mi je da večeras mogu biti ovdje i odsvirati jednu stvar baš s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom. S Oliverovom ‘Galeb i ja’ spojit ćemo Vela luku, Dubrovnik, sve ćemo spojiti u jednu lijepu izvedbu – rekao je za DuList Luka Šulić.

Pročitajte još

‘Dora’ ipak isplovljava ujutro iz Suđurđa

Dulist

POSLOVNA TAJNA! Garaža na Ilijinoj glavici krije financijske rezultate

Andrea Falkoni Račić

OBAVIJEST JADROLINIJE ‘Dora’ neće voziti do daljnjega, putnicima na raspolaganju trajekt ‘Hanibal Lucić’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija