DuList IN

‘LJUBAV JE U KONAVLIMA’ Žigo poručio: ‘Ima ovdje lijepih ženskih!’, a Gangster dijelio broj mobitela

'LJUBAV JE U KONAVLIMA' Žigo poručio: 'Ima ovdje lijepih ženskih!', a Gangster dijelio broj mobitela

U sklopu manifestacije Mirisi Božića u Konavlima večeras je na Grudi održan humoristični kviz ‘Ljubav je u Konavlima’ gdje su se nadmetale gradske cure koje su se nazvale ‘Figurin’ i seoski momci, ‘Kalaši’, u poznavanju tradicijskih vrijednosti i vještina udvaranja.

Bilo je zaista zanimljivo, a sve je upotpunio i stručni žiri u kojem su se nalazili Goran Žigo, zavodnik iz Lučana i medijska zvijezda, Nedjiljko Babić Gangster, ljubavni posrednik i Anna Woods Miročević, turistička djelatnica.

– Ova organizacija mi se čini za pet, i doći ću i dogodine ako me budu zvali. Pravi ljudi, prava čeljad – rekao nam je popularni Žigo, a na pitanje je li se zaljubio rekao je kako nije jer je tek došao ali da je vidio kako ima lijepih ‘ženskih’.

Urbane cure ‘koje gledaju Seks i Grad’ došle su u Konavle sa skupim autima i u markiranoj odjeći, te dočekali prave konavoske ‘lumberjackove’ ili drvosječe sa svojim flanelskim košuljama, kombinezonima, opuštenim izgledom, motikom i sjekirom. Seoske neženje došle su u pravom radničkom Renaultu 4 uz stihove pjesme ‘Ja još uvijek kao momak živim…’.

Uslijedila su vrlo promućurna pitanja o presaugovanju, mikrodermoabraziji, pilatesu, finskoj sauni i ona poput: ‘Kako se zove konavoski malonogometni turnir?’ ili ‘Kako pravi konavoski momci jedu tripice?’. Borba je bila vrlo tijesna, a rezultat izjednačen tako da su obje ekipe izašle kao pobjednici.

Nedjiljko Babić Gangster rekao je kako je ove godine spojio preko 15 parova, a toliko ih u ljubavi spoji svake godine. Prema njegovim riječima, bio je kum preko 100 puta, što nije baš najbolje za njegov novčanik, ali mu je ipak drago. Izdiktirao je i svoj broj mobitela kako bi popravio demografsku sliku ovog kraja, te je napomenuo kako radi 24 sata dnevno.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist