DuList IN

BOLJE IŠTA NEGO NIŠTA Počela zimska rasprodaja i u Dubrovniku

BOLJE IŠTA NEGO NIŠTA Počela zimska rasprodaja i u Dubrovniku

Jučerašnjim danom službeno su započela zimska sniženja koja će trajati do 10. siječnja 2017. godine.

Bacili smo oko po dubrovačkim butigama i za vas provjerili gdje, što i po kojim cijenama možete kupiti i uštedjeti poneku kunu. Sigurni smo da će mnogi iskoristiti ove popuste obzirom da su Hrvati i prije Božića potrošili pola mlijarde kuna više nego lani u isto vrijeme.

Dubrovačka sniženja se svakako ne mogu niti mjeriti s onima u, primjerice, SAD-u gdje iznosi popusta idu i preko 80 posto, ali bolje išta nego ništa.

U slučaju da si želite priuštiti čizmice, cipele ili tenisice, možete poći do robne kuće Minčeta gdje popusti na spomenutu obuću idu do 50 posto prijašnje cijene. Tamo možete naći i sportsku opremu, tenisice, sportsku odjeću i torbe po sniženjima od 20 do 40 posto. Najveći iznos sniženja u svim trgovinama idu do 40 posto, pa po tim cijenama možete naći i dječju odjeću i igračke u spomenutoj robnoj kući.

U DOC-u su uglavnom adventska sniženja koja prestaju nakon 31. prosinca, pa ako želite uštedjeti koju kunu, trebali biste požuriti.

Prošle je godine prvi dan 2016. donio promjene u Zakonu o zaštiti potrošača, pa tako proizvodi jasno moraju imati oznaku ‘akcijska prodaja’, a trgovac mora istaknuti i redovnu cijenu prije popusta. Sezonska sniženja mogu se uvoditi u razdoblju između 27. prosinca i 10. siječnja. Proljetne kolekcije mogu na rasprodaju između 1. i 15. travnja, dok će ljetne na popuste između 10. i 25. kolovoza.
 

 

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist