Politika

KRISTIĆ Zašto postoje tri aktivna Juga? Kojega financiramo i koji dogodine slavi 100. rođendan?

Zašto postoje tri udruge Vaterpolskog kluba Jug? – pitanje je koje je vijećnik Maro Kristić postavio za govornicom Gradskog vijeća. Naime, kako je objasnio, pregledavajući registar sporta, došao je do spoznaje koja ga je iznenadila.

-Pregledavajući registar udruga, došao sam do spoznaje da su trenutno tri registrirana Vaterpolska kluba jug. Jedan je VK Jug, drugi je Športsko društvo Jug i treći je VK Jug Adriatic osiguranje. Sva ti imaju istog direktora i tri različita predsjednika, sv su aktivni i održavaju skupštine. Zanima me koji je to Jug od ova tri koji će dogodine slaviti 100 godina postojanja? Kojega ova gradska uprava i mi vijećnici financiramo gradskim novcima i zašto postoje tri udruge? – pitanja su Mara Kristića.

Inače, rekao je tijekom rasprave o javnim potrebama u športu, kako bi bilo dobro da na ovakvim raspravama bude i predstavnik Dubrovačkog saveza sportova, kako se neka otvorena pitanja ne bi raspravlja dan nakon sjednice kroz medije.

Gradonačelnik Mato Franković rekao je kako ne zna zašto postoje tri Juga te da to prvi put čuje, ali da treba ispitati o čemu se radi.

Pročitajte još

SVEČANA SJEDNICA Franković predočio građanima račune, Potrebica zahtijeva novo rješenje brze ceste!

Dulist

MILAN KAPOVIĆ Petrov imenovao privremenog povjerenika Mosta za Dalmaciju

Dulist

Umjetna inteligencija prekopirala Vlahušića!? Evo odgovora o najvažnijim pitanjima za Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija