Zanimljivosti

Kreće novi ciklus radionica crtanja 3D olovkama

Novi ciklus radionica crtanja 3D olovkama održat će se u četvrtak i petak, 25. i 26. veljače u Centru za mlade Dubrovnik. Riječ je o osam radionicama koje će trajati 90 minuta, a glavna tema bit će crtanje sv. Vlaha s 3D olovkama. Osim sv. Vlaha, organizatori su za polaznike pripremili i razne nove predloške za crtanje.
Radionice su se trebale održati u sklopu obilježavanja Feste sv. Vlaha i Dana Grada Dubrovnika, ali su bile odgođene radi mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite koji je bio produžio obustavu dječjih i drugih radionica za vrijeme Feste.
U četvrtak će se održati četiri radionice s početkom u 9, 11, 16 i 18 sati te u petak preostale četiri u istim satima. Broj mjesta na radionicama je ograničen, a prijaviti se (što je obvezno), možete ovdje.
Radionice organiziraju Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije u suradnji s Informatičkim klubom Futura.

Pročitajte još

‘Pragusa’ planira letove iz Dubrovnika prema New Yorku, Pekingu…

Dulist

Oni su najbolji mladi tehničari iz naše županije!

Dulist

GOLUBOVA IGRA Tko se nije skrio…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija