DuList IN

Konovizija seli u Cavtat! I ove godine ništa od podrške publike

Drugu godinu za redom, Konovizija će se održati bez gledatelja i u TV formatu, a prvi put će se održati u administrativnom središtu Konavala, Cavtatu, javljaju iz organizacije ove popularne konavoske manifestacije.

-Kada prošle godine Konovizija, prvi put, nije mogla biti održana pred jedinstvenom konovizijskom publikom, vjerovalo se da će to ujedno biti i zadnji put da nedostaju transparenti, skandiranje i povici podrške, ali nažalost, epidemija koronavirusa ne samo da nije nestala nego posljednjih tjedana bukti, zbog čega je, vodeći se odličnim reakcijama na prošlogodišnji format, odlučeno da Konovizija 2022 ponovo bude održana bez gledatelja, i u formatu TV emisije.

Jedina druga opcija koja nudi kvalitetan konačni proizvod je bilo održavanje pred prepunim domom, što epidemiološke mjere u ovom trenutku ne dozvoljavaju, ali čak i da u idućih mjesec dana dođe do popuštanja mjera, veći broj gledatelja još uvijek nosi prevelik rizik koji organizacija Konovizije niti želi, niti ima pravo preuzeti, jer je zaštita natjecatelja i svih ostalih sudionika, uz odgovornost prema društvu, prioritet.

Kako je svima u ova tmurna vremena neizvjesnosti potrebno malo opuštanja i zabave, odlučeno je da neće biti odgode te će se Konovizija održati u kontroliranim i epidemiološki sigurnim uvjetima i u formatu koji se prošle godine pokazao uspješnim, zabavnim, dinamičnim i zanimljivim – navode dalje organizatori.

Objavili su još jednu veliku novost: nakon samo jedne godine u Čilipima, Konovizija će se preseliti u novo mjesto – Cavtat, pokazujući i na taj način da je svekonavoski događaj čiji je dom u svim mjestima Konavala. -Obzirom da Konovizija slavi svoje peto izdanje, odluka o domaćinu je pala na naše najveće mjesto, ili kako oni sami vole reći – grad. U znak zahvalnosti Čilipljanima na prošlogodišnjem gostoprimstvu, a kako zbog epidemije koronavirusom naši tadašnji domaćini nisu u domaćinstvu kao što su prethodnih godina Gruđani, za ljeto je u pripremi jedan posebni konovizijski događaj kojemu će domaćin biti upravo Čilipi – poručeno je za kraj.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Vrijedni, mladi i pametni – maturanti Obrtničke i tehničke škole Dubrovnik!

Franu Maškoviću i Doris Šarić Kukuljica izmakao ‘Zlatni studio’. Ovo su dobitnici

Dulist

[VIDEO/FOTO] ‘Živila nam ljubav’: Koncert Gorana Karana pred prepunim teatrom

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija