DuList IN

KONAVLE POD ZVIJEZDAMA Ne propustite zabavu na Ranchu Novaković

KONAVLE POD ZVIJEZDAMA Ne propustite zabavu na Ranchu Novaković

Agroturizam Konavle u subotu 17. lipnja na Ranchu Novaković u Vučjem ždrjelu – Čilipi, s početkom u 20 i 30 sati, organizira “Konavle pod zvijezdama”.

Program započinje preskakanjem vignja – ovaj, inače ivandanski drevni poganski običaj, sastavni je dio programa Konavle pod zvijezdama već godinama, u kojemu uživaju sve generacije.

Nakon viganja poslužit će se tematski zalogaj, ove godine inspiriran mjestom održavanja događaja, a program će se nastaviti uz Stand up komediju i Igora Drlja, čovjeka velikog smisla za humor, autora satirične BiH emisije Monty Dayton Show, učesnika prve sezone Direktora Svemira i još mnogo toga.

Glazbeni gost večeri je Davor Čupić, rođen u Dubrovniku ali s dugogodišnjom konavoskom adresom, traženi vokal koji na gitari izvodi širok repertoar hrvatskih i stranih poznatih skladbi i koji se okušao i u skladanju te aranžiranju pjesama.

Kako se Konavle pod zvijezdama održavaju na livadama na Ranchu Novaković mole se svi koji planiraju doći na ovaj događaj da sa sobom donesu podmetač za sjedanje i/ili dekicu te dugu topliju odjeću jer je u polju tijekom noći svježe.

Do mjesta događaja iz smjera Grada najlakše je doći cestom do Zvekovice, pa cestom kroz polje ili doći do Čilipa, pa pokraj Hotela Konavle skrenuti lijevo i voziti do kućerice u polju nakon čega odredište slijedi na desnoj strani.

Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Događaj se organizira u sklopu manifestacije “Proljeće u Konavlima” te je sufinancira TZO Konavle.

Dodatne informacije o događaju možete dobiti na Facebook stranicama Agroturizma Konavle te na broj telefona: 095 124 6333

Foto: Arhiva

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist