Grad

KOMUNALCI POKREĆU UPRAVNI POSTUPAK Grad uklanja ogradu koji priječi pristup stazi ispod Vile Palme

Nakon što su bageri ovog utorka porušili pješačku stazu između Vile Palme i zgrade Fine, na teren je izašlo komunalno i prometno redarstvo. Komunalno redarstvo je, kako ističu iz Grada Dubrovnika, utvršeno je da je zapriječen put preko javnog dobra. Tehnogradnja je po nalogu komunalnog redarstva izašla na teren te je u postupku uklanjanja ograde, odnosno dijela koji priječi pristup putu. Cijeli je put razrovan. Naglašavaju iz Grada Dubrovnika i kako će Odsjek za komunalno redarstvo pokrenuti upravni postupak zbog zauzimanja javne površine te njenog oštećenja, a sve s ciljem vraćanja površine u prvobitna stanja. Također će biti podnesena odgovarajuća prekšajna prijava.

Gradonačelnik Mato Franković osvrnuo se na sjednici Gradskog vijeća ponovno o ovoj temi. Istaknuo je također kako su poduzeti svi pravni koraci, a najavio je i podizanje kaznene prijave protiv prekršitelja.

Pročitajte još

Na ređenje novog dubrovačkog biskupa u Grad stigao i veleposlanik Republike Kosovo

Dulist

‘SAMO LJUBAV TREBA NAM’ Mladi pjesmom poželjeli dobrodošlicu biskupu Roku

Dulist

Pokrenuta javna nabava za rekonstrukciju gruške place

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija