Grad

Dubrovnik i Istanbul ponovno povezani direktnim letovima početkom sezone?

Direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Ana Hrnić i direktor podružnice Turkish Airlinesa u Dubrovniku Sadrettin Tuncer ovog su utorka na sastanku govorili o ponovnom pokretanju direktnih letova iz Istanbula za Dubrovnik u nadolazećoj turističkoj sezoni. Direktna zračna linija s Istanbulom od izuzetne je važnosti za Dubrovnik jer je poveznica putnicima iz Azije i Amerike, navodi se u priopćenju iz TZ-a. Direktor dubrovačke podružnice Turkish Airlinesa naglasio je da su optimistični u vezi ponovne uspostave direktnih letova Istanbul – Dubrovnik početkom turističke sezone zbog pojave cjepiva i povoljnije epidemiološke situacije.

Na sastanku je bilo govora i o marketinškim aktivnostima Turističke zajednice grada Dubrovnika u okviru promotivne platforme Turkish Airlinesa te suradnji za ugošćivanje novinara i influencera. Avioprijevoznik Turkish Airlines, kao jedna od vodećih zrakoplovnih tvrtki na svijetu raspolaže s oko 360 zrakoplova, leti u 127 zemalja, 319 gradova te slijeće u 323 zračne luke. U Dubrovnik je Turkish Airlines počeo letjeti 2016. godine svakodnevno tijekom ljetnih mjeseci, a ubrzo zatim je uveo i zimske letove četiri puta tjedno.

Pročitajte još

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

TURISTIČKI PROMET U DUBROVNIKU Ostvarene sjajne brojke u prvih pet mjeseci

Dulist

NOVI REKORD U svibnju izjednačena prodaja Dubrovnik Pass-a s brojem stanovnika!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija