Politika

KOALICIJA HNS-HSLS ODGOVARA FRANKOVIĆU: Suosjećamo s Vama! Vidimo se na izborima!

KOALICIJA HNS-HSLS ODGOVARA FRANKOVIĆU: Suosjećamo s Vama! Vidimo se na izborima!

Izborni stožer koalicije HNS-HSLS odgovorio je kandidatu za gradonačelnika HDZ-a Matu Frankoviću na njegove kritike o provedenoj predizbornoj anketi.

Njihovo priopćenje donosimo u cijelosti:
-Gospodine Frankoviću, u potpunosti razumijemo vašu nervozu zbog rezultata istraživanja javnog mnijenja koji vam ne idu u prilog. Ističemo da je anketa, objavljena u jednom od vodećih nacionalnih medija, rađena na uzorku od 700 ispitanika i to od strane respektabilne hrvatske agencije, iste one koja je na posljednjim prijevremenim lokalnim izborima, koje ste izazvali, vaš neuspjeh predvidjela s točnošću od 99,9 posto.

Slažemo se i s vama da će izbori 21. svibnja biti najveći i jedini ispit volje građana, kada će oni demokratskim putem izabrati osobu koja će naš Dubrovnik voditi u sljedećem četverogodišnjem razdoblju. Vaše šanse da uopće možete razmišljati o drugom krugu ležu jedino u kukavičjem političkim progonu kojim ste najuspješnijeg gradonačelnika Dubrovnika onemogućili da se ponovno kandidira i četvrti put osvoji povjerenje građana.

Ankete ne osvajaju izbore, gospodine Frankoviću, to čine građani. A Dubrovčani očito, u anketama, ali i u neposrednom kontaktu, Valentina Dujmovića prepoznaju kao novog gradonačelnika. Vide u njemu sposobnog i hrabrog pojedinca koji će zastupati njihove interese, za razliku od vas, kojemu sposobnosti i hrabrosti nedostaje. Valentin Dujmović ovom gradu donosi stabilnost. A vi, što im vi možete ponuditi? Još jedno rušenje proračuna? Ne samo da Vam građani prognoziraju poraz nego Vas i vrh stranke izbjegava.

Vaša nervoza je posve opravdana i ljudska. Suosjećajući s vama, pozivamo vas na konačno odmjeravanje snaga u nedjelju, 21. svibnja. Vidimo se na izborima – priopćenje je izbornog stožera koalicije HNS-HSLS

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist