Politika

VALENTIN DUJMOVIĆ S ELAFITA: Nije posao gradonačelnika sjediti u zgradi Pred Dvorom 1

VALENTIN DUJMOVIĆ S ELAFITA: Nije posao gradonačelnika sjediti u zgradi Pred Dvorom 1

Kandidat koalicije HNS-HSLS za gradonačelnika Dubrovnika Valentin Dujmović proveo je subotu u radnom obilasku Elafita.

Obilazak je uključio posjete Donjem Čelu, Lopudu, Suđurđu i Luci Šipanskoj, a Dujmović je vrijeme provodio u druženju s građanima kojima je predstavio svoj izborni program, ali i saslušao probleme koje su mu iznosili.

Najavio je, javljaju iz njegovog izbornog stožera, da će komunalnoj infrastrukturi Kalamote, Lopuda i Šipana odmah posvetiti posebnu pažnju te da će se na Elafite vratiti već tijekom prvog mjeseca gradonačelničkog mandata i to u društvu svih pročelnika upravnih odjela Grada Dubrovnika i predstavnika gradskih komunalnih tvrtki.

-Gradonačelnik Dubrovnika mora većinu svog mandata provoditi na terenu, upravljati procesima i rješavati stvari. Nije njegov posao da sjedi u zgradi Pred Dvorom 1 –  rekao je Dujmović te najavio da će sve zahtjeve koje su mu mještani iznijeli podijeliti u tri grupe: one koji se mogu riješiti odmah, poput manjih komunalnih intervencija i popravaka, preko onih za čije je rješavanje potreban rok od jednog do tri mjeseca, do kompleksnijih zahvata čija realizacija iziskuje veće pripreme u smislu projektne dokumentacije.

-Oni pročelnici i gradski službenici koji ne budu mogli pratiti plan aktivnosti koji ćemo pritom utvrditi bit će zamijenjeni –  zaključio je kandidat koalicije HNS-HSLS za gradonačelnika Dubrovnika.

U obilasku Elafita Dujmoviću su se pridružili njegov kandidat za zamjenika Bruno Di Ceglie i predsjednik dubrovačke podružnice HNS-a i dosadašnji gradonačelnik Andro Vlahušić.

PROMO

 

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist