Politika

MATO FRANKOVIĆ ‘Neka u anketama pobjeđuje tko god hoće, mi ćemo pobijediti na izborima 21. svibnja’

MATO FRANKOVIĆ 'Neka u anketama pobjeđuje tko god hoće, mi ćemo pobijediti na izborima 21. svibnja'

Neka u anketama pobjeđuje tko god hoće, mi u Hrvatskoj demokratskoj zajednici ćemo pobijediti na izborima 21. svibnja – ističe u priopćenju za medije HD-ov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković, prokomentiravši rezultate posljednje ankete Promocije plus, koja pobjedu u drugom krugu predviđa njegovom protukandidatu HNS-ovom Valentinu Dujmoviću.

-Nikakve ankete neće pomoći onima koji su u osam godina mnogo puta dokazali kako nisu sposobni voditi Grad. Osobito ne ankete koje su proizvod ‘kuhinje’ PR agencije čovjeka koji je radio sve kampanje Vlahušiću i HNS-a u Gradu.

Agencije za istraživanje javnog mnijenja neslavno su se proslavile na posljednjim predsjedničkim izborima jednako kao i na prošlim parlamentarnim izborima. Potpuni debakl tada je imala upravo agencija Promocija plus Agana Begića koja je sad izašla s anketom o Dujmovićevoj ‘pobjedi’. Ispada da su svoje ‘rezultate’ pretvorili u prikriveno oglašavanje za ‘svog kandidata’ pa mi je žao gospodina Dujmovića ako je ozbiljno povjerovao ovoj anketi.
Doduše, na jednom sučeljavanju prije više od deset dana rekao je svoja očekivanja – upravo ona koja će izaći u ovoj anketi. Slučajnost ili je odao svoj PR plan?

Neka se raduju ‘pobjedi’ u anketi koja je prozirni i jadni pokušaj manipulacije – jedinoga čime su se i bavili dva mandata. Teže će im pasti mišljenje naših sugrađana u jedinoj pravoj anketi – izborima – ističe u priopćenju Mato Franković.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist