DuList IN

‘KLAPAŠ’ I VLASNIK OMILJENOG RESTORANA Znamo tko je ‘nepoznati muškarac’ s kojim se slikala Irena Pecotić

'KLAPAŠ' I VLASNIK OMILJENOG RESTORANA Znamo tko je 'nepoznati muškarac' s kojim se slikala Irena Pecotić

Pažnja usmjerena prema Ireni i Marku Pecotiću tjednima ne jenjava, a mediji, naročito oni iz splitskog bazena, trude se svakim novim detaljem začiniti priču i dodati još koje ‘zašto’ ili ‘zato’ na priču oko razvoda poznatog para.

Tako se među ostalim prati i gdje se kreću – svaki korak. Nacionalni mediji navode kako je sinoć Irena Pecotić, među brojnim slavnim osobama Hrvatske, uživala na koncertu Doris Dragović.

Na društvenim mrežama sinoć su brojni poznati podijelili svoje najdraže trenutke s koncerta Doris Dragović u Spaladium Areni, kojim je obilježila 40 godina karijere. Ana Gruica, Iris Rajčić Livaja, Lana Pavić bile su neke od poznatih osoba koje su uživale u brojnim hitovima naše glazbene dive, a u publici je bila i Irena Pecotić, piše, recimo, Večernji list. Navode kako je Irena pozirala s nepoznatim muškarcem.

No, mi itekako znamo o kome se radi – o Viktoru Kužninu. Viktor je poznati klapski pjevač u jednoj od ponajboljih klapa našeg kraja, Ragusavecchiji. Dubrovčanima je poznat i kao vlasnik jednog od omiljenih restorana našeg grada, Bistro49, a Viktor – koji je na koncert stigao u društvu supruge – je na slici s Irenom istaknuo i logo restorana.

Inače, Marko Pecotić Peco često boravi u Dubrovniku, s Kužninima je i obiteljski prijatelj, stoga ne čudi ‘fotka’ za uspomenu s obljetničkog koncerta Doris Dragović. Peco je puno puta nastupio upravo u Bistro49 , kao rado viđen gost!

Pročitajte još

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist

[FOTO] SPOMEN IZLOŽBA Marita Kisić Kamić predstavila umjetnička djela od plastičnih boca

Dulist

[FOTOGALERIJA] Sunčana nedjelja idealna za đir Gradom!

Dulist