Aktualno

KAKVA POLEMIKA! Kilo šparoga je 25 eura, a gdje ubrati toliku količinu?!

Jedno kilo šparoga košta 25 eura! Puno? Čini se da ne. Pola kile je 15 eura, a dostava je na kućnu adresu.
Tako barem ističu prodavači s virtualne plave grada i okolice. E sad, ova objava povukla je za sobom zanimljiva pitanja, sli prije toga napomena: šparoge iz objave brane su na vlastitom zemljištu. No, čini se po komentarima, to je u pravilu – rijetkost…

Prvi pitanje koje se postavlja svakako je ono otkud nekome toliko šparoga, odnosno gdje se šparoge beru – na svome ili tuđem? Dok su neki za, nemaju ništa protiv da se na njihovim površinama beru ove samonikle biljke, drugi su bijesni i smatraju da se nema što ‘ulazit u tuđe’ pogotovo ne na tome zarađivati!

Druga polemika je cijena – čemu je tolika, neki se pitaju? E sad, u ovom kontekstu, s obzirom na skupoću, primjerice, dvije balice su osam eura, 15 eura za pola kila i nije tako puno.

Treća stvar je pohvala mladima koji su sjedenje i kompjutere zamijenili šetnjom i branjem šparoga za one koji to ne mogu samo učiniti.

Cijeli post i raspravu pogledajte ovdje.

Pročitajte još

HACKATON 2023 Prvo mjesto osvojila ekipa Unidu 1 i uređaj za prevenciju požara

Dulist

STIGLI REZULTATI Prvo ovogodišnje ispitivanje kakvoće mora na plažama

Dulist

IVEKOVIĆ I TABAK PODNIJELI OSTAVKE Mihaela Mikulandra nova direktorica Čistoće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija