AktualnoDuList PROMOUrednički izbor

HOTEL LERO Zdravi početak dana u Piano baru

HOTEL LERO Zdravi početak dana u Piano baru

Novost u ponudi – pomno osmišljeni dnevni doručci i tri preukusna smutija

Piano bar hotela Lero, vrhunsko mjesto u gradu za dnevna druženja i poslovne sastanke, odnedavno je postao bogatiji za još jednu, zdravu ponudu. Naime, svojim gostima ponudio je i opciju zdravog dnevnog doručka kao i selekciju prvoklasnih smutija.

U ovom idealnom mjestu za opuštanje koje je prepoznato među Dubrovkinjama i Dubrovčanima, svako jutro će u ponudi biti jedan od četrnaest pomno osmišljenih dnevnih doručaka. Kombiniranjem proteina i cjelovitih ugljikohidrata, zajedno sa zdravim mastima i vlaknima osimšljeno je svih četrnaest doručaka koji će vas držati ugodno sitim i energiziranim tijekom dana.

Proljetni detoks smutijima

Ovakav doručak može biti izvrsna prilika za prijekopotreban proljetni detoks koji se može provoditi uživajući u preukusnim smutijima s bazom od bademovog mlijeka ili svježe cijeđene naranče s dodatkom voća, chia sjemeneki, cimeta, meda, badema kao i špinata. U ponudi su uvijek tri smutija: zeleni bombastični smuti s bananom i špinatom, smuti od banane s cimetom i svježi smuti s bobičastim voćem i đumbirom.

HOTEL LERO Zdravi početak dana u Piano baru

 

Četrnaest ukusnih mogućnosti za dobro jutro

Uz omiljenu šalicu kave, dan u Lera može započeti uz preukusan chia puding na bazi laganog jogurta, s granolom i mirisnim svježim voćem ili zobenom kašom s kokosovim mlijekom i orašidima. Ovakav doručak dat će vam potrebnu energiju, a istovremeno ćete se osjećati lagano i poletno.

Ako ste u treningu i želite u vaš organizam unijeti dodatnu dozu proteina, u ponudi će biti i proteinski puding od badema s chiom, granolom i šumskim voćem. Za one koji vole konkretniji doručak koji će im omogućiti prijeko potrebnu energiju za poslovne sastanke sve do kasnog popodneva, osoblje Piano bara preporučit će dimljeni losos i avokado, poširana jaja s lososom, zelenim šparogama na holandez umaku, bogati španjolski omlet s kremastim kozjim sirom i jedno vrlo zanimljivo jelo naziva shakshuka.

HOTEL LERO Zdravi početak dana u Piano baru

Shakshuka u tavici

Podrijetlom iz sjeverozapadne Afrike, shakshuka je ukusno i zasitno jelo s poširanim jajima u pikantnom umaku od rajčice s povrćem na kockice serviranom u tavici od gize. Bjelanca su potpuno čvrsta, žumanjca mekana I kremasta, a povrće svježe i resko. Za sladokusce i one koji se ne boje ugljikohidrata, u ponudi će biti američke palačinke s javorovim sirupom i bobičastim voćem.

HOTEL LERO Zdravi početak dana u Piano baru
U ponudi su još i salata s prokulicama, dimljenim tofuom, baby špinatom i avokadom, francuski tost i mnoge druge kombinacije s jajima poput rolanog omleta punjenog avokadom, kozicama, čilijem te kremastim sirom koji se topi u ustima. Teško je izdvojiti jedan, omiljeni, među četrnaest zdravih doručaka, zato trebate pratiti Instagram i Facebook objave Piano bara jer će na vrijeme, svako jutro, istaknuti koji zdravi doručak će biti u ponudi tog dana. Pogurajte svoje tijelo, nahranite ga nutritivno bogatim doručkom ili smutijem i poželite mu dobro jutro u Piano baru Hotela Lero!

Pročitajte još

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo