Koronavirus u Hrvatskoj

Još jedan poziv privatnim iznajmljivačima za cijepljenje

Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske uputilo je dopis turističkim zajednicama kako bi prikupili podatke o zainteresirim privatnim iznajmljivačima za cijepljenje. Sukladno uputi Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske, Turistička zajednica grada Dubrovnika će prikupljati podatke svih privatnih iznajmljivača zainteresiranih za cijepljenje.

Ako se želite prijaviti, nužno je poslati na email tic@tzdubrovnik.hr sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, oib, mbo (matični broj osiguranika hzz), mjesto grad/općina (prebivališta), poštanski broj, broj mobitelja i adresu e-pošte.

Zaprimljene baze podataka će se dostaviti nadležnim županijskim zavodima za javno zdravstvo koji će u kratkom vremenu izraditi plan cijepljenja i organizirati cijepljenje na zajedničkim punktovima za cijepljenje opće populacije ili na neki drugi prikladan način o čemu će iznajmljivači biti pravodobno obaviješteni. Termini cijepljena ovisiti će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo te nadležni lokalni i područni zavodi za javno zdravstvo i institucije koje provode cijepljenje, dok će mogućnost odabira određene vrste cjepiva ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

– Napominjemo ovim putem da je spomenuto prioritetno cijepljenje dobrovoljno i odnosi se samo na privatne iznajmljivače – poručili su iz TZ grada Dubrovnka.

Pročitajte još

Ovo su nove preporuke za izolaciju i karantenu

Dulist

REZULTATSKI I FINANCIJSKI UDARAC Jugaši zbog korone ne mogu odigrati utakmicu s PRO Reccom

Dulist

CIJEPLJENJE, MASKE… Zbog porasta broja novozaražene djece najavljene nove mjere

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija