DuList INUrednički izbor

JE LI OVO NOVI MODNI HIT? Svi u Cavtatu željeli su se slikati s Cageovom pink vindjakom

JE LI OVO NOVI MODNI HIT? Svi u Cavtatu željeli su se slikati s Cageovom pink vindjakom

Snimanje najnovijeg filmskog uratka popularnog glumca Nicolas Cagea nakon Umjetničke galerije Dubrovnik nastavilo se u Cavtatu.

U četvrtak ekipa blockbustera ‘The unberable weight of massive talent’, a u kojem Cage tumači samog sebe, preselila se na ulice ovog primorskog gradića. Unatoč nesvakidašnjim prizorima seta, ponajviše pozornosti tamošnjim stanovnicima pljenila je Cageova osebujna ružičasta kožna jakna s aplikacijama. Obožavatelji se nisu propustili s njim uslikati, a čitavo vrijeme Cageu je pod maskama društvo pravio kolega Pedro Pascal najpoznatiji po ulozi Oberyna Martella u ‘Igri prijestolja’.

Dan na filmskom setu zabilježio je svojim objektivom i naš Zvone.

Podsjetimo, snimanje u Cavtatu trebalo se odviti još u srijedu, no ono je odgođeno zbog kišnog vremena. Hollywoodske ‘face’ u Dubrovnik stigle su proteklog tjedna čime je naš grad još jednom postao kulisom velikog film­skog naslova. Prve scene ‘pale’ su u ponedjeljak ujutro u Vili Šehere­zadi. Samo nekoliko sati kasnije, dio ekipe preselio se u Trsteno pa je poslije ‘Game of Thronesa’ i talijanske serije ‘Borgia’ ovo treće veliko snimanje na tamošnjim ser­pentinama.

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović