DuList INUrednički izbor

‘PALE’ PRVE SCENE U TRSTENOM Serpentine idealna lokacija za novi film u kojem glume Cage i Pascal

'PALE' PRVE SCENE U TRSTENOM Serpentine idealna lokacija za novi film u kojem glume Cage i Pascal

Nakon što su ovog ponedjeljka ujutro ‘pale’ prve scene filma ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ u kojem glavnu ulogu tumači hoolywoodski glumac Nicolas Cage, a s njime glumi i Pedro Pascal Dubrovčanima od ranije poznat kao Oberyn Martell iz HBO-ovog serijala Igra prijestolja i to u Vili Šeherezadi, dio ekipe preselio se u Trsteno. Naime, tijekom jutra se u ovo mjesto donosila filmska oprema, a ekipa je dovezla i upečatljivi Porsche koji neodoljivo podsjeća na onog kojeg je vozio Dylan u Beverly Hillsu kao i jedan land rover te su snimili i prve scene u Trstenome.

Zanimljivo je i da su filmaši donirali 15 tisuća kuna za nabavu građevinskog materijala kojim će se urediti crkveno dvorište oko crkve sv. Vida u Trstenom. Inače, nakon Game of Thronesa i talijanske serije Borgia ovo je treće veliko snimanje na serpentinama u Trstenome. Čini se da će im poslužiti kao odlična kulisa za film.

Podsjetimo, film ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ , najnoviji je filmski naslov kuće Lions Gate. Radnja ovog filmskog uratka čiji je režiser Tom Gormican, odvija se oko Cagea koji će na velikom platnu utjelovloviti samog sebe. Tako je Dubrovnik još jednom postao kulisa za snimanje blockbustera.

Pročitajte još

[FOTO] Brojni ljubitelji kamenica uživaju u Malom Stonu, pogledajte koga smo ‘uhvatili’!

Dulist

TAKSISTI SLOŽNI Ima nas previše i treba uvesti reda!

Nora Di Leo

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist