DuList INUrednički izbor

[VIDEO] UGASIO MU SE PORSCHE Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju u Umjetničkoj galeriji!

[VIDEO] UGASIO MU SE PORSCHE Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju u Umjetničkoj galeriji!

Slavni glumac Nicolas Cage i dalje boravi u Dubrovniku te snima scene za novi film. Filmska se ekipa ove srijede preselila nedaleko od Vile Šeherezade, i to u Umjetničku galeriju. Nova scena dugometražnog filma ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’ u kojem Cage glumi glavnu ulogu, odvija se u samom atriju ove impresivne građevine.

[VIDEO] UGASIO MU SE PORSCHE Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju u Umjetničkoj galeriji!

Naime, naš je fotograf Zvone uhvatio ulazak Porschea u Umjetničku galeriju, a u kojem se nalaze Nicolas Cage i Pedro Pascal. Prema svemu sudeći, u sceni je Pascal vjerojatno ranjen. Kako saznajemo, Cageu se tijekom izvođenja scene Porsche – ugasio.

[VIDEO] UGASIO MU SE PORSCHE Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju u Umjetničkoj galeriji!

Ljepota Umjetničke galerije, koja je prvotno zamišljena i građena, od 1932. do 1939., kao reprezentativna obiteljska palača dubrovačkog brodovlasnika Boža Banca, poslužila je očito kao dobra filmska lokacija.

Podsjetimo, Hollywoodske ‘face’ stigle su u Dubrovnik proteklog tjedna, a među njima i slavni Oskarovac Cage. Tako je naš grad još jednom postao kulisom velikog film­skog naslova. Prve scene ‘pale’ su već u ponedjeljak ujutro u Vili Šehere­zadi. U njima je, uz Cagea, ‘zaigrao’ i Pedro Pascal, poznatiji kao Oberyn Martell iz HBO-ovog serijala ‘Igra pri­jestolja’ te kao Javier Pena iz ‘Narcosa’. Pripreme za ovaj film trajale su tije­kom cijelog prošlog tjedna. No, dok je mnogobrojna filmska ekipa iskrcavala opremu iz kamiona, Cage je provo­dio svoje vrijeme u Hotelu Excelsior. Zanimljivo je i kako u filmu glumi komičarka Tiffany Haddish, no nju nismo imali prilike vidjeti u Gradu. Samo nekoliko sati kasnije, u pone­djeljak, dio filmske ekipe preselio se u Trsteno. Naime, tijekom tog jutra, u ovo se mjesto donosila filmska oprema, a ekipa je dovezla i isti taj Porsche koji neodoljivo podsjeća na onog kojeg je vozio Dylan u seriji ‘Beverly Hills 9210’ kao i land rover te su snimili i prve scene u Trstenome. Zanimljivo je i da su filmaši donirali 15 tisuća kuna za nabavu građevin­skog materijala kojim će se urediti crkveno dvorište oko crkve sv. Vida u Trstenom. Inače, nakon ‘Game of Thronesa’ i talijanske serije ‘Borgia’ ovo je treće veliko snimanje na ser­pentinama u Trstenome.

Dodajmo i kako je u srijedu bilo planirano snimanje u staroj jezgri Cavtata, ono se nije odvilo zbog kišnog vremena.

Pročitajte još

[VIDEO] Silente objavio novi singl. Sviđa li vam se?

Dulist

AKTIVNA HRVATSKA U DUBROVNIKU Jelena Atabeyki predstavlja svjetske hit vježbe za lice

Dulist

PUTOPIS IVANE PAVLIĆ PAVLINA Tajland – centar seks turizma i zemlja anđela

Dulist