Politika

JANDROKOVIĆ FRANKOVIĆU: ‘Ušli ste u povijest, pozdrav!’

U tijeku je nastavak 2. izvanredne sjednice Hrvatskoga sabora.

Sabor glasa o raspravljenim zakonima, među kojima je i onaj o obnovi zgrada oštećenih potresom u Zagrebu, Krapinsko-zagorskoj i Zagrebačkoj županiji, pišu Vijesti.rtl. Zbog epidemioloških mjera, glasuje se u tri dvorane te video vezom za zastupnike koji se nalaze u samoizolaciji. Klubovi zastupnika sami su odredili gdje će im zastupnici sjediti, dio ih je u sabornici, dio na galeriji, a dio u Maloj vijećnici. U Sabornici je moguće glasovati elektronski, dio zastupnika koji će biti na galeriji glasovat će ručno, a isto vrijedi i za one koji će biti u Maloj vijećnici i dvorani Ban Jelačić. Po prvi put, nekoliko zastupnika, konkretno oni koji su u samoizolaciji glasovat će video vezom.

– Pozdravljam kolege koji su se spojili video vezom, Mato Franković, Hrvoje Zekanović, Ante Bačić i Stjepo Bartulica, ušli ste u povijest, pozdrav! – rekao im je Jandroković.

Foto: Facebook, Rtl/Screenshot

Pročitajte još

ZAŠTO NE RADI HOTEL ŠIPAN? Mještani nezadovoljni, a vlasnici tvrde kako im se ne isplati otvoriti

Iva Dedo

‘JER PLOVITI SE MORA’ Mladim jedriličarskim nadama JK ORSAN dodijeljene svjedodžbe

Zvonimir Pandža

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija