PodcastPolitika

[IZBORNI PODCAST] Božo Petrov u kampanju ‘ubacio’ svog avatara, ali i poručio: Imamo ogromni problem ovisnosti o kocki među mladima

[IZBORNI PODCAST] Božo Petrov u kampanju 'ubacio' svog avatara, ali i poručio: Imamo ogromni problem ovisnosti o kocki među mladima

Mostov Božo Petrov, prvi na listi za parlamentarne izbore u 10. Izbornoj jedinici, predstavio je svog avatara. I dok se brojni drugi političari tek upoznavaju s TikTokom, avatar Petrov će komunicirati s građanima i odgovarati na sva ona pitanja o programu i rješenjima koje nudi Most.

U izbornom podcastu DuLista Božo Perov nije nikoga kritizirao već je iznio sve one promjene koje smatra nužnim u Hrvatskoj. Petrov je istaknuo kako će u 10. Izbornoj jedinici ostvariti minimalno tri mandata, ali i najavio s kim bi bili spremni koalirati. Svaka od političkih stranaka koja želi podržati Nikolu Grmoju kao premijera mogu s njima razgovarati nakon izbora. Mostu je obitelj temelj, stup društva. Možda će im zbog toga spočitati ističe Petrov, da su previše radikalni, no on smatra da nije radikalno biti vjeran svojom identitetu, tradiciji, baštini i vjeri.

Petrov govori i o konkretnim problemima, a jedan od njih među mladima je ovisnost o kockanju o čemu se šuti. Ta ovisnost je u strahovitom porastu, ističe ovaj psihijatar, stoga će i mentalno zdravlje mladih posebno biti u njihovom fokusu, a pristupili bi i izmjeni zakona o klađenju jer Hrvatska trenutno ima jedan od najliberalnijih zakona.

Cijelu epizodu izbornog podcasta DuLista u kojoj gostuje Božo Petrov pogledajte na YouTubeu, a pratite nas i na Instagramu, Facebooku i TikToku.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović