Politika

Domovinski pokret: ‘Boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz Hrvatske’

Domovinski pokret: 'Boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz Hrvatske'

 

 

Krenuli smo s političkom kampanjom s Iloka na istoku, došli do krajnje točke na zapadu, zatim na krajnji sjever i konačno smo danas u Dubrovniku. Na svojim putovanjima smo se susretali s hrvatskim ljudima, s tzv. ‘običnim čovjekom’. Onim ljudima što rade u svom znoju i svojim rukama stvaraju dodanu vrijednost za koju, nažalost, vrlo često ne mogu naći prostora u svojoj zemlji pa zato iseljavaju – istaknuo je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava. Dodao je kako je Domovinski pokret sastavljen od liste heroja koji su oslobodili Hrvatsku te kako boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz nje.

Riki Milun, na trećem mjestu liste Domovinskog pokreta X. izborne jedinice istaknuo je kako se nada da će mladi koji su neopredijeljeni glasati za njega i podržati ga u utrci za Sabor

– Priključio sam se Domovinskom pokretu jer mislim da je to jedina stranka u Republici Hrvatskoj koja misli na građane i kako prvi put imamo za koga glasati umjesto protiv nekog glasati. Jučer sam bio u Mokošici ispred murala svih postrojbi koje su oslobađale naše područje. Tamo sam bio zato što prvi na mjestu neke stranke odnosno Srđ je Grad hoće da se ti murali izbrišu i da s tamo nacrta cvijeće. Nisam za to da se izbriše povijest, štujem sve hrvatske branitelje i sve postrojbe koje su došle da nam pomognu – izjavio je Milun.

Pročitajte još

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist