Politika

Domovinski pokret: ‘Boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz Hrvatske’

riki milun 1

 

 

Krenuli smo s političkom kampanjom s Iloka na istoku, došli do krajnje točke na zapadu, zatim na krajnji sjever i konačno smo danas u Dubrovniku. Na svojim putovanjima smo se susretali s hrvatskim ljudima, s tzv. ‘običnim čovjekom’. Onim ljudima što rade u svom znoju i svojim rukama stvaraju dodanu vrijednost za koju, nažalost, vrlo često ne mogu naći prostora u svojoj zemlji pa zato iseljavaju – istaknuo je predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava. Dodao je kako je Domovinski pokret sastavljen od liste heroja koji su oslobodili Hrvatsku te kako boli odlazak svakog mladog čovjeka i obitelji iz nje.

Riki Milun, na trećem mjestu liste Domovinskog pokreta X. izborne jedinice istaknuo je kako se nada da će mladi koji su neopredijeljeni glasati za njega i podržati ga u utrci za Sabor

– Priključio sam se Domovinskom pokretu jer mislim da je to jedina stranka u Republici Hrvatskoj koja misli na građane i kako prvi put imamo za koga glasati umjesto protiv nekog glasati. Jučer sam bio u Mokošici ispred murala svih postrojbi koje su oslobađale naše područje. Tamo sam bio zato što prvi na mjestu neke stranke odnosno Srđ je Grad hoće da se ti murali izbrišu i da s tamo nacrta cvijeće. Nisam za to da se izbriše povijest, štujem sve hrvatske branitelje i sve postrojbe koje su došle da nam pomognu – izjavio je Milun.

Pročitajte još

Knežević iz Sabora: ‘Zakoni i Ustav sprječavaju smjenu sudaca i državnih odvjetnika koji ne rade svoj posao’

Dulist

Franković je od danas saborski zastupnik: ‘I dalje ću braniti boje našeg grada’

Dulist

Konstituiran novi saziv Sabora, Jandroković treći put predsjednik

Dulist