Zanimljivosti

Ibrica počasni član Akademije

Nakon što je koncertom pod nazivom „Od Shakespearea do sevdaha“ zatvorio festival Sarajevska zima, Ibrica sprema koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati 5. travnja ove godine.

Potom ga putevi opet vode u Sarajevo gdje će 20. travnja nastupiti na Gala koncertu u okviru manifestacije Dani BHAAAS-a (Bosansko-hercegovačko-američke akademije znanosti i umjetnosti), čiji je Ibrica odnedavno počasni član. Naime, odlukom Upravnog odbora Akademije Ibrica Jusić postao je počasni član ove akademije.

U pozivu koji je primio od Predsjedništva Akademije piše:
"Bila bi nam izuzetna čast da nam se kao počasni član pridružite u našoj Akademiji jer nosite bosansko-hercegovačke gene, a vaše sevdalinke su posebno otkrovenje za sviju nas. Vaš profesionalni opus je neograničen vremenom i prostorom i ujedinjuje sve najljepše iz našeg podneblja. A vremenom biste mogli sa našim mladim muzičarima podijeliti svoje nadahnuće i svoj nevjerojatni talent."

Svečani prijem će se obaviti na narednoj skupštini Akademije koja će se održati u Jacksonville, Florida, 19. listopada 2012.
 

http://youtu.be/gCo-9XGwvn8

Pročitajte još

Na Kandeloru uživajte u slasticama od ljute naranče i učinite dobro djelo

Dulist

Sajam u Lazaretima: od kovanih i drvenih predmeta do pršuta, sireva, igračaka…

Dulist

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija