Zanimljivosti

I Vrtovi sunca u mraku

Dubrovački Vrtovi Sunca objavili su da će se pridružiti pokretu Earth Hour Worldwide Movement 31. ožujka 2012. u 20:30 sati tako da će ugasiti svjetla u resortu na jedan sat.

Sudjelovanjem u ovom hvalevrijednom događaju Dubrovački Vrtovi Sunca pridružit će se brojnim organizacijama diljem svijeta u inicijativi skretanja pozornosti na svjetski problem globalnog zatopljenja.   
Svjetla će se ugasiti u svim gostinjskim sobama i na javnim prostorima, a u ovoj snažnoj inicijativi prisustvovat će hotelsko osoblje zajedno sa svim gostima. Za tu će priliku Dubrovački Vrtovi Sunca organizirati ambijentalnu večer uz svjetlost svijeća te poslužiti večeru na terasi restorana Tartufo nakon čega će gosti biti počašćeni izvedbom klape Kaše na vanjskoj terasi ispred Spa centra.

Sat za planet Zemlju globalna je inicijativa kojom se potiče gradove diljem svijeta da preuzmu inicijativu u globalnom prelasku na ekonomiju temeljenu na niskim emisijama CO2. Pojedinci, tvrtke, vlade i zajednice pozivaju se da ugase svjetla na jedan sat i tako daju potporu ovoj akciji kojom se promiče ekološka održivost. Više informacija o Satu za planet Zemlju 2012. potražite na www.earthhour.org
 
 

Pročitajte još

RADMILA I MATE BUKOVAC SLAVE 60 GODINA BRAKA Poštuju se i čuvaju, kao i prvog dana. I vole!

Dulist

[FOTO] Pridvorska djeca izradila maštovite božićne ukrase

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1638. Umro Ivan Gundulić – Mačica

Dulist