DuList IN

Ibrica najavio duet s mladom pjevačicom, njena jaka osobnost ga je osvojila

Ibrica najavio duet s mladom pjevačicom, njena jaka osobnost ga je osvojila

Legendarni šansonjer Ibrica Jusić najavio je duet ‘Ima dana kao da ih nema’ s Alenom Nezirević, pjevačicom umjetničkog imena Anezi.

-Nešto novo u mojoj karijeri! Spoj mladosti i iskustva! Drago mi je što vam mogu najaviti skori duet ‘Ima dana kao da ih nema’ s dragom Anezi – rekao je Ibrica Jusić.

Do sada je, kako je napisao, u 58 godina karijere, imao gostovanja na pjesmama dviju grupa – Picksiebner i Atlantide, ali nikada nije imao duet sa solo izvođačem.

-Sretan sam zbog ove pjesme jer stvarno ima snagu velikih pjesama, a kada sam čuo kako je Anezi vokalno iznijela već prvu kiticu pomislio sam si: ‘To je to! Moje i ničije!’. Osim pjevačkog talenta, Anezi ima jaku osobnost i karakter koji me osvojio. Zato se dodatno veselim ovom duetu koji je ispao moje svjetlo na kraju tunela u koji sam bio zaglavio – rekao je.

Glazbu je napisao Marko Tomasović, tekst Nevia Korpar, aranžman potpisuje Aleksandar Valenčić, a izvršna producentica je Ana Borić (Click Play Production).

-Marko i Ana su mi predložili duet s Anezi i mislim da nisu pogriješili. Nadam se da će vam se pjesma svidjeti! Izlazimo s njom i spotom za oko dva tjedna, a do tada možete na You Tubu pogledati kako nam je bilo iza scene snimanja spota pod – ‘Behind the scenes of ‘Ima dana kao da ih nema’ (Ibrica Jusić & Anezi)’ – dodao je.

Pročitajte još

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist

[FOTO] UZ DAN PLANETA ZEMLJE Dubrovački okoliš čistilo 170 volontera

Dulist

JOŠ JEDAN HIT GRUPE SILENTE ‘Sve da ima neki način’ među top 10 singlova domaće liste

Dulist