Politika

HNS PORUČUJE ‘Maske su pale! Pravo lice Srđ je Grad’

HNS PORUČUJE 'Maske su pale! Pravo lice Srđ je Grad'

Nakon jučerašnje sjednice Gradskog vijeća napokon je postalo jasno kako se iza krinke brige za javni interes KLG Srđ je grad ne krije ništa drugo doli isključivo briga za privatni interes – stoji na početku priopćenja kojeg su danas poslali iz HNS-a, a potpisuje ga Matija Čale Mratović. Prenosimo ga u cijelosti:

”Jer kako drugačije objasniti potpuni zaokret koji su ovi samoprozvani „zaštitnici“ interesa Dubrovnika i njegovih stanovnika javno obznanili s govornice Gradskog vijeća, stavivši se na stranu privatnih poduzetnika? I to ne samo u jednoj točci dnevnog reda, već su se redom opredjeljivali ići na štetu građana i po pitanju koncesije za Žičaru, pokušavajući tako privatizirati Srđ, za što su donedavno optuživali druge, potom i kod pitanja naplate zaustavljanja autobusa kao i svega ostalog što je bilo usmjereno na boljitak života naših sugrađana te daljnji razvoj Dubrovnika.
Iako su članovi KLG Srđ je grad od početka pokušavali sve uvjeriti kako se upravo i jedino oni brinu za interes građana, na ovoj sjednici te maske napokon su pale! Tako, kada su bili prisiljeni ogoliti svoje namjere, vidjelo se kako je njihova prava zadaća štititi interese poduzetnika koji uporno već godinama dio svog bogatstva, zarađenog isključivo na račun našeg grada, ne žele podijeliti s njegovim pravim vlasnicima, Dubrovkinjama i Dubrovčanima.

Iako oni i dalje ustraju kako sve rade za račun građana, njihovi istupi zapravo pokazuju kako ta briga traje sve dok ne ometa punjenje nekih drugih, privatnih računa. Donedavni „zaštitnici“ tako su javno pokazali kako su zapravo najgorljiviji zastupnici privatnih interesa na štetu građana kojima su obećali služiti u Gradskom vijeću.”

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist