Aktualno

GRAĐANI ZVALI KOMUNALNE REDARE ZBOG RADOVA Zvono: ‘Uredit ćemo neiskorištenu parcelu i uljepšati Uvalu’

GRAĐANI ZVALI KOMUNALNE REDARE ZBOG RADOVA Zvono: 'Uredit ćemo neiskorištenu parcelu i uljepšati Uvalu'

Na dijelu šetnice u Uvali Lapad ovog ponedjeljka ‘osvanuo’ je bager te je započeo s radovima i kopanjem tamošnje privatne parcele. Iznenađeni radovima, sugrađani su zvali komunalne redare u izvid radova. Kako su za DuList potvrdili iz Grada Dubrovnika, komunalni redari doista su izišli na teren, ali nisu utvrdili nikakve nepravilnosti koje bi trebalo sankcionirati.

-Službenici Odsjeka za komunalno redarstvo su temeljem prijave građana da se izvode ilegalni građevinski radovi postupali na Šetalištu kralja Zvonimira. Tom prilikom utvrđeno je da se na čest. zem. 927/5 k.o. Gruž nalazi građevinski stroj koji vrši ravnanje terena unutar navedene čestice. Daljnjim prikupljenim saznanjima utvrdilo se da radove izvodi privatni investitor, ujedno i vlasnik navedene čestice, tvrtka Pizza Shop d.o.o., iz Dubrovnika, i to radove uređenja same čestice, odnosno izravnavanja iste, dok nisu evidentirani ilegalni građevinski radovi u smislu bespravne gradnje i slično. Sukladno navedenom, službenici Odsjeka za komunalno redarstvo nisu utvrdili nepravilnosti iz domene svoje nadležnosti – odgovorili su nam iz Gradske uprave.

Vlasnik tvrtke Pizza Shop d.o.o. Mario Zvono rekao je za DuList nešto više o radovima.

-Malo ćemo samo srediti parcelu, staviti cvijeće, posaditi koji bor, da malo uljepšamo Uvalu. Probat ćemo sljedeće godine dobiti suglasnost Grada kako bismo tu možda napravili kakav manji Zimski festival. Ta je parcela uvijek stajala neiskorišteno, nisam htio da više tako bude – istaknuo je Zvono.

Pročitajte još

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna u finalu Eurosonga!

Dulist

Roko Tolić jedan od kandidata za direktora aerodroma Crne Gore

Dulist

SVEČANI PROGRAM Hrvatski liječnički zbor obilježava 150 godina

Dulist