Aktualno

GUŽVA U AUTOBUSU UNATOČ MJERAMA Libertas: ‘Uvodimo novi polazak na liniji Ston-Dubrovnik’

Jedna naša sugrađanka poslala nam je fotografiju pretrpanog Libertasovog prigradskog autobusa te se zapitala zašto se u njemu ne provode nove mjere. Naime, sukladno strožim epidemiološkim mjerama, javni gradski prijevoz može voziti samo do 40 posto ukupnog kapaciteta putnika.

-Nisu krivi vozači nego uprava koja nam očito uskraćuje naša prava. Onima o kojima ovise i čiju cijenu pokaza drže istu. I ovo je način održavanja mjera. Pa se čudimo zašto se broj zaraženih povećava. Djeca moraju u školu, ljudi koji rade, moraju raditi. Ovakve su skoro sve linije koje voze za Dubrovačko primorje – javila nam je naša čitateljica.

Glasnogovornik Libertasa Dubrovnik Nikša Grljević za DuList je prokomentirao gužvu u ovom prigradskom autobusu.

-Trenutno imamo povećanje broja putnika na jednoj liniji za Dubrovačko primorje i to Ston-Dubrovnik. Kapacitet tog vozila po novim epidemiološkim mjerama je 28 putnika. Inače, prateći prosjek tog autobusa, u tom vremenskom razdoblju njime se vozi 19 putnika po polasku tako da nas je ova situacija iznenadila. Kako bi se izbjegle mogućnosti većeg broja putnika nego što je propisano, uvest će se dodatni polazak u 12.40 te će taj autobus ‘kupiti’ sve putnike od Orašca prema gradu – istaknuo je Grljević.

Pročitajte još

BRAVO, MLADOSTI! Maturanti bez incidenata obilježili svoj dan

Dulist

Odjel za statusna pitanja stranaca počinje raditi i subotom

Dulist

KRENULO NAŠTIMAVANJE CIJENA Hoće li nas euro pokopati?

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija