Aktualno

Franković najavljuje zbor građana na temu ceste preko Omble

Gradonačelnik Mato Franković najavljuje zbor građana na temu projekta trase ceste preko rijeke Omble.
Kako navode iz Grada Dubrovnika, a nakon gradonačelnikovog sastanka s predsjednikom Uprave Hrvatskih cesta Josipom Škorićem, taj će skup, koji će se održati prije javne rasprave, okupiti predstavnike nadležnih Hrvatskih cesta, Grada Dubrovnika te stručne i zainteresirane javnosti, kako bi se kroz dijalog s građanima razriješila sva otvorena pitanja.
Inače, kao prioritetne investicije koje će se realizirati u iduće razdoblju na sastanku su istaknute: rekonstrukcija ceste od Mosta dr. Franja Tuđmana do Ilijine glavice, projekt lijevog skretača za Bosanku, pothodnik Orašac i rekonstrukcija raskrižja u Lozici.
Gradonačelnik Franković zahvalio je predsjedniku Uprave Škoriću na dosadašnjoj kontinuiranoj suradnji i podršci u svim značajnim projektima za građane dubrovačkog područja kojima su se razriješili brojni cestovni i sigurnosni problemi Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

PROGNOZA ACCUWEATHERA Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

[FOTO] Skoro 30 vatrogasaca sudjelovalo u vježbi na Donjem Brgatu

Dulist

Promocija ljepota Hrvatske i Dubrovnika kroz Vlogfest

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija