Zanimljivosti

FOTO: Sport preplavio Stradun

Studenti dubrovačkih visokoobrazovnih ustanova, ali i dubrovački učenici osnovnih i srednjih škola, popodnevne sate proveli su u sportskim nadmetanjima na Stradunu.

Riječ je o manifestaciji 'Studentski dan sporta' u organizaciji Američke visoke škole za menadžment i tehnologiju, Sveučilišta u Dubrovniku i DIU-ja, Međunarodnog sveučilišta u Dubrovniku.

Cilj je ovoj manifestaciji bio poticanje svih mladih, u prvom redu studenata i učenika osnovnih i srednjih škola, na aktivnije sudjelovanje u sportskim aktivnostima i osvještavanje mladih generacija o važnosti zdravog života.

Održale su se danas tako brojne sportske aktivnosti kao što su već tradicionalna ulična utrka "RIT/ACMT Fun Run", demonstracija borilačke vještine "Aikida", demonstracija borilačko-plesne vještine "Capoeira" i košarka s jednim košem.
Bila je ovo dobra sportska subota na Stradunu.

Pročitajte još

Pogledajte izložbu podvodnih fotografija u Sponzi

Dulist

Više od 220 tisuća ljudi gledalo je lani hrvatske filmove

Dulist

SJEĆATE LI SE? Na današnji dan 2012. Dubrovnik i okolicu zahvatila ciklona ‘Gabor’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija