Zanimljivosti

FOTO: Cvijećem obojan Gruž

Gruški park jutros je bio prepun raznobojnog mirišljivog cvijeća koje je ovom gradskom predjelu dalo poseban ugođaj.

Riječ je o najavljivanom sajmu cvijeća organiziranom u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i Grada Dubrovnika, Gradskog kotara Gruž te proizvođačima sadnica i cvijeća.
Obilje cvijeća moglo se kupiti po promotivnim cijenama, sve uz Dan planeta zemlja.

Na sajmu su sudjelovali Vrtlar d.o.o., Horting d.o.o. iz Dubrovnika, Centar za rehabilitaciju Josipovac iz Župe dubrovačke, OPG Marija Perica iz Trogira, Rasadnik Agrovrt i Rasadnik PRUD iz Metkovića.

– Kroz organizaciju ovakvog događanja želja nam je pomoći našim sugrađanima urediti svoje đardine, balkone i okoliš zgrada kako bi Grad bio još ljepši i oku svima ugodniji.
Važno je naglasiti kako nam je dužnost javno zelenilo i nasade poštovati i čuvati, čime kao građani poštujemo trud i napore javnih poduzeća i komunalnih službi Dubrovnika – naglasili su iz TZ-a, dodavši kako na žalost često svjedočimo otuđivanju sadnica s javnih površina. Stoga su apelirali sugrađane na poštivanje njihovih nastojanja da nam okoliš bude što ljepši i uređeniji.
 

Pročitajte još

SJEĆATE LI SE? Na današnji dan 2012. Dubrovnik i okolicu zahvatila ciklona ‘Gabor’

Dulist

[FOTOGALERIJA PREDIVNIH LJUDI U NOŠNJAMA] S ponosom čuvaju tradiciju od zaborava!

Dulist

Čak 60 natjecatelja na Prvenstvu upravljanih jedrilica Dragon Force 65!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija