DuList IN

[FOTO] OTVOREN STUDIO MARCELA ‘Želja nam je sve Dubrovkinje učiniti lijepima’

[FOTO] OTVOREN STUDIO MARCELA 'Želja nam je sve Dubrovkinje učiniti lijepima'

U Hotelu Rixos Premium u utorak je svečano otvoren elegantno uređen salon Studio Marcela. Riječ je o podružnici lanca frizerskih salona koje posjećuju brojne hrvatske zvijezde. Na koktelu domjenku, Studio Marcela i manekenke predstavile su trendove za kosu za jesen ’21 uz styling modnog dvojca ELFS.

– Ponosna sam i sretna što trenutno zapošljavam 35 djelatnika bez kojih svega ovoga ne bi ni bilo. Mi smo jedan veliki i složan tim. Moje su se cure preselile iz Zagreba u Dubrovnik i žele vas uljepšavati. Vjerujem da ste na temelju toga svjesni da je to jedan dobar tim – rekla vlasnica Jadranka Pezo. Naglasila je kako se Studio Marcela bavi još jednom djelatnošću, a to je uvoz i distribucija profesionalnih preparata za kosu ‘Silky Techno Basic‘.

– To je još jedna naša grana o kojoj ćete puno čuti u salonu, ali i na svim događanjima koja ćemo napraviti u Dubrovniku – istaknula je naglasivši kako su ‘došle otvorena srca’.

– Došle smo otvorena srca. Želja nam je sve vas Dubrovkinje učiniti lijepima, bez obzira na vaše godine – rekla je i dodala: ‘Vjerujte nam i dajte nam šansu’. Sve Dubrovkinje moći će uživati isprobavajući nove trendove za kosu, popularne tehnike bojanja poput balayaga po kojima je ovaj salon i najpoznatiji te stylinzima modernih valova.

Brojne hrvatske zvijezde poput Sanje Vejnović, Ane Begić Tahiri, Ecije Ojdanić, Lane Gojak, Barbare Nole, Alke Vuice, Ane Maras Hermander, Kristine Krepele, Petre Dugandžić, ali i missica Antonije Gogić, Ivane Mišure, Nikoline Miletić Minovske, Nine Slamić Gudeljević posjećuju godinama ovaj, jedan od najboljih salona u Hrvatskoj.

Inače, ambasadorice salona su upravo tri bivše misice – Ivana Delač, Antonija Gogić i Nina Slamić Gudeljević koje su ovom prilikom posjetile naš Grad. Na dubrovačkom otvorenju su bile prisutne i missice Ivana Gržetić Vlahov te Shanaelle Petty, a trendove u frizurama za sezonu jesen/zima 2021 predstavile su manekenke Zrinka Čorić, sestre Suzana i Valentina Violić, Gabi Bulat i Paula Pušić. Program je vodio Davor Garić te su viđena su i neka poznata gradska lica poput dizajnerice Andree Zvono, direktorice TZ grada Dubrovnika Ane Hrnić, Tanje i Nicole Čučuk…

Pročitajte još

Ante Jonjić osvojio dva zlata na međunarodnom natjecanju u Crnoj Gori

Dulist

[VIDEO] PRVA LJUBAV, PRVA BOL Poslušajte novu pjesmu Domenice

Dulist

PROŠLO LJETO IM JE BILO NEZABORAVNO David Beckham supruzi Victoriji čestitao 50. rođendan fotografijom s Lopuda

Dulist